Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Robert Pattinson életrajz

Robert Pattinson-Eward Cullen

rob-7.jpg

Születési név: Robert Thomas Pattinson

Született: 1986.május.13 London, Egyesült Királyság

 

Gyermekkora:

London Barnes negyedében született. Anyja, Claire egy modellügynökségnek dolgozott, apja, Richard veterán autókat importált a USA-ból. Két nővére van, a három évvel idősebb Lizzy, aki énekesnő és dalszövegíró, velamint az öt évvel idősebb Victoria, aki reklámszerkeztéssel foglalkozik. Pattinson a Tower House School és a Harrodian School iskolákba járt.

 

Magánélete:

2008-ban és 2009-ben a People magazin a világ legszexisebb férfiak közé sorolta, 2010-ben bekerült a People magazin a világ legszebb emberei listájárais, 2009-ben a Glamour magazin felmérése szerint a világ legszexisebb férfiának választották az olvasók. A GQ magazin Nagy-Britannia legjobban öltözött férfiává nevezte. 18 millió dolláros gásziának köszönhetően bekerült a legjobban fizetett színészek közé, 2010-ben a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta. Robert Pattinson viaszszobra a London-i és a New York-i Madame Tussauds múzeumban is megtekinthető.

 

Pályafutása:

Modelkedés:

Pattinson 12 éves korában kezdett el modelledéssel foglalkozni, de mindössze 4 évet töltött a fényképezőgépek lencséje előtt és a színész maga "sikertelennek" nevezte ilyen irányú törekvéseit. Ezt a sikertelenséget annak tulajdonította, hogy még serdülőkorában csaknem lános külsővel rendelkezett, ami felkapott táma volt a modellügynökség körében férfiasabbá válása után már nem kapott többé munkát.2007-ben Pattinson volt az arca a Hackett divatcég kampányának.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.